Wiggles

Největší fansite web o legendární hře Wiggles

Máme tady další díl wigglovského příběhu zpracovaný od Petra Kučeráka, kterému velmi děkujeme. Ostatní díly naleznete také na našem webu. Tak enjoy!

7 Komentaru

  1. kucomat napsal:

    like by to chcelo

  2. mekare napsal:

    budu aj pokracovania?

  3. kucomat napsal:

    bude posledny diel uz o nedlho potom daj like a koment

  4. Hrac001 napsal:

    Zdravím, nevím zda sem ještě někdo zabrouzdá, ale budu doufat že ano :) Rád bych se zeptal, jedná se o Krystalový svět, v podstatě hned na začátku, před trolí pevností přímo na druhé straně je nějaká trpasličí pevnost řekl bych. Snad víte kterou myslím, musíte se v ní prokopávat dál a dál. Jestli jste se již někdo dokopal do konce pevnosti, tak dole je jaká si výstava obrazů ? To přesně nevím, ale jsou tam dveře, přesněji dvoje dveře na každé straně jedny, které mi nejdou otevřít. Jsou za nimi nějaké truhlice. Rád bych poprosil o radu jak dveře otevřu a zdali to je spojené s těmi obrazy :) Děkuji za odpověď

  5. Evca napsal:

    Zdravím, musíš najít všechny obrazy trpaslíků a Sněhurky a pověsit je na zeď v pořadí podle velikosti. Potom se ti dveře otevřou :) Sněhurku najdeš v trolí pevnosti.

  6. kucomat napsal:

    ja som to prekopal okolo z lavej strany

  7. Aneta napsal:

    Ahoj, asi uz je pozde na dotazy, ale sekla jsem se u konce tohoto sveta. Ukradla jsem prsten kouzel vyhubila klan , zabila obriho krecka. Prsten jsem dala do toho stojanu u zrcadel a ta napozicovala. Vlozila jsem kristaly a kde nic tu nic. Nejak uz nevim jak zachranit moje wiggliky. Prosim nevite nekdo?

Komentovat


  • RSS
  • Facebook

Hledat

Oblibene

Návod – Druhý...

Máme něco vynalezeno, další klan vybitý a už se můžeme ...

Návod – Druhý...

Už to je jen kousek od křišťálového světa. Přišel čas ...

Sada cheatů

SUROVINY qnew Stein  -   kámen qnew Gold  -   zlato qnew Kristall  -   kristal qnew Kohle  -   uhlí qnew Pilzstamm  -   ...

Wiggles-ChangeMod verze 1.0

První ze série Modu pro Vás od německých tvůrců. Co ...

Wiggles film –...

Máme tady další díl wigglovského příběhu zpracovaný od Petra Kučeráka, ...