Wiggles

Největší fansite web o legendární hře Wiggles

Denník Wiggla

admin Únor - 12 - 2012

Z deníku mladého Wiggla.

Milý deníčku,

dostali jsme plno nových velitelů, kteří by nad námi rádi dohlíželi, ale zatím nevědí jak . Nejlépe nám vyhovuje (dle zkušeností jednoho našeho vůdce), když máme nastavenu pracovní dobu na 5 hodin, kterou máme společnou i s naší partnerkou – (u nás celoživotní). Nejlepší je, když skončíme, aby měl pracovní dobu jiný pár. Rozhodně se nepřemnožíme a naše životy jsou vzácné.

Na řeči hloupé Elfky nedejte a raději hned první ohniště a ostatní zbudujte o kus níže. Povrch zemský opusťte. Stěhování je opravdu velmi podobné životu lidskému a věřte, že čím níže, tím déle trvá lézt zpátky nahoru, aby se Wiggl třeba najedl.

V chodbách nalezené sudy nepřehlížejte, protože v nich můžete najít hodně užitečných věcí. Někdy je v nich i nějaká potvora, ale to jen hodně málo a před tou nakonec můžete utéct a pak ji vhodně zlikvidovat. Důležité jsou i knihy. Ty je třeba dávat číst podle jejich témat těm, kteří jsou na obor popsaný v knize cvičeni. Knihy vtipné si schovávejte, protože nfěkdy může dojít nálada a pak ve vhodný okamžik si můžete knihu přečist .

Jídlo a odpočinek jsou pro nás skutečně moc důležité. Hned jak to budeme umět , nechte nás vyrobit koupelnu, ložnici a hlavně tu kuchyň. Tam je třeba nastavit výtobu na nekonečno, protože když máme hlad, tak je konec.

Snad věty do tebe zapsané milý deníčku někomu pomohou a já musím jít zase hloubit nějakou tu jeskyni.

Ještě si dovolím dodat pár tipů: – Výrobní budovy podle mě stačí vyrábět od každé jednu, protože Wigglové stejně nestačí moc práce udělat a čím víc budov, tím víc běhání. Jak jsem již psala, tak jídlo je skutečně nezbytné mít na nekonečno, protože pak může nastat hladomor. Další potřebné výrobky jako žebříky, nůše, jezdecké křečky a ostatní potřeby pro Wiggly – ty vyrábějte dle potřeby. Pokud možno vše shromažďujte, protože to pak ulehči hledání a stěhování (později na to jsou moc dobrá skladiště.) Z tohoto důvodu také, když mi umře nějaký wiggl, tak hned někoho pošlu pro jeho věci, abych je nemusela znova vyrábět pro narozená mimina. Tady je dobré, když mám hlášení, že je někdo příliš starý, tak ho hned nechám jeho věci někam vhodně odložit.

Ještě jeden malý tip k likvidaci Wulfů a jiných příšer. V prvním světe nejste ještě tak silní, ale toto se hodí i později. Když na nějakého narazíte, tak ho nalákejte do svislé chodby a pak ho shoďte dolů a zase vylezte kousek nad něj a znova ho shoďtě dolů. Je to sice trochu zdlouhavé, ale za chvíli uvidíte, že jeho život bledne a vám naopak, pokud vás předtím napadl a život jste měli na méně, než 100, tak tímto postupem vám život opět stoupne. Také body v boji vám narostou. Ještě jsou výborné pasti. Ty si udělejte do zásoby, protože na Trolly jsou úžasně účiné a wiggl může přitom zůstat absolutně zdravý

Nakonec ještě poznámka k výrobě hraničních kamenů, pomníků, dvěří a strážních budek. Ty mi připadají skoro zbytečné. Také jsem je vyráběl, ale nebyly mi pak celkem k ničemu. Jen možná pro radost z nové věci.

Jeden komentar

  1. Votasss napsal:

    Hraniční kameny se hodí, když máš jeskyni s houfem čehokoliv (houby,housenky,křečci,kameny…), wigglové tam „vidí“ a nemusejí hledat jinde. :) jinak budky jsou k ničemu :D ae dveře se hodí :)

Komentovat


  • RSS
  • Facebook

Hledat

Oblibene

Návod – Druhý...

Máme něco vynalezeno, další klan vybitý a už se můžeme ...

Návod – Druhý...

Už to je jen kousek od křišťálového světa. Přišel čas ...

Sada cheatů

SUROVINY qnew Stein  -   kámen qnew Gold  -   zlato qnew Kristall  -   kristal qnew Kohle  -   uhlí qnew Pilzstamm  -   ...

Wiggles-ChangeMod verze 1.0

První ze série Modu pro Vás od německých tvůrců. Co ...

Wiggles film –...

Máme tady další díl wigglovského příběhu zpracovaný od Petra Kučeráka, ...