Wiggles

Největší fansite web o legendární hře Wiggles

Návod – První svět 3/3

admin Únor - 20 - 2012

 

Na začátek poslední části prvního světa se ještě trošku víc zabydlíme. Ve špalku na sekání vynalezte truhlářskou dílnu. V truhlářské dílně vynalezte stolárnu a jezdeckého křečka. Ve stolárně postupem času postavte Středověkou koupelnu, obývák, ložnici a kuchyni. Wigglové potřebují kvalitní prostředí, tak jim ho dejte. K činnosti kuchyně potřebujete nějaký zdroj energie. Pro začátek vám stačí křeččí kolo, to postavíte také v truhlářské dílně. Umístěte ho v blízkosti stolárny a později také v blízkosti kuchyně. Další věcí ke zlepšení wigglího standartu je bar. K baru však potřebujete pivovar, kde budete vyrábět pivo. Bar je dobrý zdroj zkušeností ve službách a pivovar zase zvedá wigglům alchymii. Dále vynalezte v truhlářské dílně výtahy. Ty jsou o něco rychlejší než žebříky a hlavně můžou dosáhnout na větší vzdálenost. Před závěrečnou částí prvního světa doporučuji vybavit každého wiggla následujícími věcmi:jezdecký křeček, nůše, kyj. Dobré je také každého druhého vybavit prakem. Další budovy nejsou důležité v této fázi příběhu, tak jejich popis přeskočím a vrhnu se na postup v příběhu.

Kopejte stále více dolů. Zkoušejte prokopávat tunely i do stran ať objevíte nějaké skryté jeskyně s Wukery a bednami s předměty. Nakonec se prokopete až k celému táboru hippies. Co nejrychleji postavte před jejich tunel dveře a zavřete je, aby se nedostali k vám. Zatím jsou s vámi v míru, ale časem je můžete zlikvidovat. Nejsnazším způsobem je postavit před dveře několik pastí. Pak už je jen napadnete (Alt a klik na někoho z hipies) a vylákáte k pastem. Za pastmi čekejte s celou vaší armádou a jen dorážejte přeživší. Dobytí hippies vám dodá potřebné bojové zkušenosti a také jim můžete sesbírat jejich suroviny. Dokonce můžete ovládnout i jejich budovy a to zase pomocí Alt a klik na budovu. Wigglové jen předělají vlaku hippies na vlajku wigglů a máte vyhráno.

Napravo od vašeho hlavního tunelu v úrovni hippies se nachází cesta k trollí pevnosti. Zde můžete splnit úkol dvěma způsoby:

Za A použijete mapu a jednoduše se podkopáte pod pevností až ke strážkyni brány. Ta vám oznámí, že máte s celou svojí bandou dojít k bráně a můžete projít do druhého světa. Jediným háčkem je získání dalšího prstenu, který se nachází v pevnosti více na západ. Ta je hlídaná pouze třemi trolly, takže dva dobře vycvičení wigglové vám stačí.

Pokud však chcete získat poklady v pevnosti, použít možnost B. To znamená vybít celou pevnost! Zase můžete použít jednoduchý postup nastražení pastí a nahnání trollů do nich. Nejdůležitější věcí v pevnosti jsou zlaté hroudy. Pak už jen získejte prsten a osvoboďte strážkyni.

Kopejte dále dolů pod pevnost, až se prokopete k bráně. Promluvte si vílou, ale k bráně běžte, až si sbalíte veškeré vybavení, suroviny a wiggly J. Po otevření brány máte pouze dva dny na přesunutí vaší wigglí tlupy.

To je konec prvního světa. Příště si rozebereme vybalování v druhém světě.

 

 

 

 

Video část 1

Video část 2

Video část 3

Video část 4 – jedna z možností dobývání pevnosti

Video část 5

Video část 6

Video část 7

4 Komentaru

  1. Assassin- napsal:

    super to by nebol problém :D kedy dáš zvyšok? :D

  2. admin napsal:

    Tento týden maturuji ;-) Takže za chvíli to tu máš :P

  3. Křiwák napsal:

    nemužu najít ten prsten on je v nějakem sudu naše sem druhou základnu se dvěma troli zabil sem je a žádný prsten se nenašel to je tam ještě jedna základna??

  4. Gurthfin napsal:

    nejako nemozem najst tabor Hippies.. kopat uz dalej nemozem, napravo, nalavo a dole je nepriepustny kamen a ziadna vacsia plocha, kde by mohol byt ich tabor uz neexistuje. Viem, ze nie su pre dej potrebny, ale aj tak je to zvlatne.

Komentovat


  • RSS
  • Facebook

Hledat

Oblibene

Návod – Druhý...

Máme něco vynalezeno, další klan vybitý a už se můžeme ...

Návod – Druhý...

Už to je jen kousek od křišťálového světa. Přišel čas ...

Sada cheatů

SUROVINY qnew Stein  -   kámen qnew Gold  -   zlato qnew Kristall  -   kristal qnew Kohle  -   uhlí qnew Pilzstamm  -   ...

Wiggles-ChangeMod verze 1.0

První ze série Modu pro Vás od německých tvůrců. Co ...

Wiggles film –...

Máme tady další díl wigglovského příběhu zpracovaný od Petra Kučeráka, ...