Wiggles

Největší fansite web o legendární hře Wiggles

Návod – Druhý svět 2/3

admin Červen - 24 - 2012

Máme něco vynalezeno, další klan vybitý a už se můžeme vrhnout na dalšíobjevování a postupování v příběhu. Vybijeme klan a přes jejich území se dostaneme uplně dolů, kde se na nás bude smát skvělá sekera a „trošku“ toho uhlí z vykolejeného vlaku. Joooo uhlí to se vždycky hodí, zvláště když vynaleznete parní stroj, který žere víc uhlí než ferrari benzínu. Kolem levé hranice nepřátelského klanu vykopáme dlouhý tunel až dolů. Tady můžete přestěhovat svou základnu wigglů ať to nemáte tak daleko k dalšímu pokračování v příběhu. Od hlavního tunelu vybudujte boční tunely doleva a narazíte na komín, který vede až k titaniku. Stačí vynaleznout potápěčský zvon, vybavit jím svého wiggla a podvodní dobrodružství může začít. Wiggl se však nemůže dostat přes pár pastí, proto ho musíme povolat zpět. Musíme, tak kopat v úrovni titaniku dál doleva až narazíme na jeskyni s drakem. Pozor objevuje se zde spousta jeskyní se Sirnýma wulkerama. Drak po vás chce, abyste mu zvětšili jeskyni. Vykopejte tunel k zvětšení jeho jeskyně uplně v právém rohu jeho jeskyně naleznete pumpu, kterou vám pomůže zprovoznit a vy už ji jen naládujete uhlím. Pumpa vám vysuší celý titanik a tak ho můžete jít prozkoumat. Také vám drak dá k úschově dračí vejce ze kterého se později vylíhne dračí mládě. Kousek od račí jeskyně taky můžeme naleznout menší trollí pevnost, kterou není problém s pár wiggly vybít.

Co teda dělat dále? No měli bychom vykrást ten titanik ne? Pošleme menší útočné komando na průzkum lodi. (co kdyby nás tam čekalo nějaké to nebezpečí) Projdeme přes pasti, prozkoumame celou loď až se dostaneme k obří chobotnici. Tu nejlépe zničíme luky popř. praky. Není moudré se k ní nejak přibližovat. V truhlách nalezneme spoustu zlata a hlavně další prsten a to prsten vody!

Poslední část druhého světa si ukážeme v dalším díle návodu, ale nebojte do třetího světa už je to coby kamenem wiggl dohodil. :)

 

Video 1 (Vykolejení vlaku-od cca 14minuty do 25 minuty)

 
Video 2 (Průzkum, objevení titaniku)

 
Video 3 (Drak)

 
Video 4 (Titanik)

10 Komentaru

  1. Votasss napsal:

    Ahoj, zase já :D nevím proč, ae na videu je drak v kaluži krve a když sem k němu dorazil já, tg byl uplně v pořádku a žádné vejce mi nedal :) tg mě zajmá jesi je něco u mě špatně, nebo se příběh může vyvíjet aji jinak :)

  2. admin napsal:

    Ne to nemůže! Kaluž krve bude až po tom co vykopeš tunel tak ve videu tam přibehnou trolove a on je zabije. ;-) a vejce ti dá taky po splnění ukolu pro něho.

  3. Votasss napsal:

    Jenže já vejce nedostal :) a ano troly upálil úspěšně :)

  4. kucomat napsal:

    cfte začinam robit 3 diel wiggles diggles tešite sa?

  5. kucomat napsal:

    votas mal si urobit jaskynu vedla draka na pravo od neho ked ju dokonči potom pridu troli atd bude

  6. admin napsal:

    Tak určitěěěě! :D

  7. Votasss napsal:

    mno nepovídej :D

  8. kucomat king of wiggles film napsal:

    cawko, hej admin chce to už dalšie navody aby to tu žilo dufam že nechces zradit wiggles hru života :D ?

  9. kucomat king of wiggles film napsal:

    tak nic pomilil som sa

  10. admin napsal:

    Jo měl bych už něco začít dělat to je fakt :D Ještě před zkouškama to musím dopsat!

Komentovat


  • RSS
  • Facebook

Hledat

Oblibene

Návod – Druhý...

Máme něco vynalezeno, další klan vybitý a už se můžeme ...

Návod – Druhý...

Už to je jen kousek od křišťálového světa. Přišel čas ...

Sada cheatů

SUROVINY qnew Stein  -   kámen qnew Gold  -   zlato qnew Kristall  -   kristal qnew Kohle  -   uhlí qnew Pilzstamm  -   ...

Wiggles-ChangeMod verze 1.0

První ze série Modu pro Vás od německých tvůrců. Co ...

Wiggles film –...

Máme tady další díl wigglovského příběhu zpracovaný od Petra Kučeráka, ...